Kosárlabda

2023.11.23. 13:03

Falco: van még esély a továbbjutásra!

A 4. forduló mérkőzéseit rendezték kedden és szerdán este a kosárlabda Bajnokok Ligájában.

Tóth Gábor

Forrás: MW/archív

Fotó: Árvai Károly

Az A csoportban a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely hazai pályán kapott ki 87-90-re a görög Peristeritől, míg a francia Le Mans – meglepetésre – 85-78-ra verte a vendég spanyol Malagát. Két körrel a vége előtt a csoportot a Malaga (3 győzelem/1 vereség)vezeti a Le Mans (2/2) és a Peristeri (2/2) előtt, míg a Falco (1/3) a negyedik helyen áll. A Falco csak akkor juthat tovább a csoportjából, ha a következő játéknapon a Le Mans kikap Görögországban, majd az utolsó fordulóban Szombathelyen is (a Falco ugyanis nyert Franciaországban, így az egymás elleni mérlege jobb lesz).

A hátrelévő mérkőzések, 5. forduló, december 6., szerda: Peristeri–Le Mans, Malaga–Falco (20.30). 6. forduló, december 19., szerda: Falco–Le Mans (18.00), Peristeri–Malaga.

Persze ha a Falco és nyer Malagában, akkor jelentősen megkönnyíti a saját dolgát – igaz, ehhez borítani kellene a papírformát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában