Senkinek sem jó az egy pont

2023.11.19. 17:16

NB III.: vezetett a Haladás, de végül egyenlített a házigazda Csorna

Az NB III.-as labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában a sereghajtó Csorna vendégeként ikszelt a bentmaradásért küzdő Szombathelyi MÁV Haladás VSE.

Tóth Gábor

Fotó: CSAPO BALAZS

Az újonc Haladás zsinórban elbukott három bajnoki után kieső helyre, a tabella 14. helyére csúszott vissza, míg a Csorna sereghajtóként, a 16. pozícióból futott neki az alsóházi rangadónak. A felek az idén már kétszer is összecsaptak: az első bajnoki fordulóban hazai pályán 2-1-re nyert a Haladás, majd a Magyar Kupában is 2-1-re győzött, szintén Szombathelyen. Mindkét csapatnak nagy szüksége volt a három pontra.

Csornai SE–Szombathelyi MÁV Haladás VSE 1-1 (0-0). Csorna, NB III.-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Karsai.
HVSE: Horváth B. – Varga M., Szenczi B. (Varga Cs., 67.), Szabó M. (Tóth M., 76.), Árvy (Hende, 67.), Czuczi, Buzás, Kovács B., Németh M., Pap M., Ferencz. Edző: Szenczi Imre.
Gólszerzők: Csikai (74), ill. Szabó M. (50.).
Kiállítva: Varga M. (59.).

Szenczi Imre: – Nehéz értékelnem mérkőzés – vérlázító, amit ellenünk műveltek! Volt itt minden. Például előkészítetlen pálya. Úgy nézett ki a játéktér, mintha előtte három mérkőzést is rendeztek vonla a mély talajon. Fűtetlen öltöző. Szerencsére a félidőben már langyosak voltak a radiátorok. Volt szél, ami mindkét félidőben szembe fújt. Volt egy ellenfél, aki nagy elánnal kezdett, de fokozatosan átvettük az irányítást. Gólhelyzet nélkül, reális eredménnyel mehettünk a szünetre. A második félidőben szerettünk volna nagyobb nyomást helyezni a Csornára. Egy szöglet után, egy lecsorgó labdából korán jött a vezető találatunk. Ekkor úgy tűnt, hogy talán be tudjuk gyűjtenia  három pontot – de kilenc perc múlva visszarántottak minket a földre. Volt kiállítás. A mérkőzést befolyásoló ítélettel kapcsolatosan annyit, hogy a videó teljes mértékben alátámasztja a mi véleményünket. Ennek ellenére, így is nyerni szerettünk volna, de ki sem akartunk kapni. Voltak cserék, akikkel próbáltuk stabilizálni a játékunkat, és támadni is próbáltunk. Sajnos volt egy egyenlítő találat is, amit ismét pontrúgás után sikerült összeszerencsétlenkednünk. A folytatásban aztán volt a hazaiaknak is helyzete és volt nekünk is lehetőségünk a három pontra. Végül mindkét csapatnak csak egy, egy pont jutott – amivel egyikünk sem megy sokra...
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában