Körkép

2023.11.09. 10:59

Sakk: értékes szentgotthárdi döntetlen

Az NB I.-es sakkcsapatbajnokságban a Haladás VSE II. kikapott az MTK otthonában, a Szentgotthárd ikszelt Zalaegerszegen.

Pum András

MTK Budapest-Haladás VSE II. 8,5:3,5. Budapest, NB I-es sakkcsapatbajnoki mérkőzés.

Ezen a mérkőzésen semmi sem sem jött össze a szombathelyieknek, amit hűen tükröz a mérkőzés  végeredménye is. G yőzött: Rövid. Remizett: Farkas G., Krstic, Czupor, Gömböcz, Apró.

Zalaegerszeg-Csuti Hydrocomp–Szentgotthárd-Alsószölnök TSE 6:6. Zalaegerszeg, NB I.-es sakkcsapatbajnoki mérkőzés.

A foghíjasan asztalhoz ülő vasiak az utolsó meccseken győzelmi esélyt szalasztottak el – de összességében így is értékes pontot szereztek. Győzött: Sebenik, Rónai. Remizett: Seres, Takács B., Gjuran, Kovács B., Volosin, Makk, Hittér, ifj. Kutas.

Haladás VSE III.–Arborétum Herény 8,5:3,5 Szombathely, Haladás Sportkomplexum, NB II.-es sakkcsapatbajnoki mérkőzés.

A hét ifjúsági játékossal asztalhoz ülő Haladás VSE III. magabiztosan győzött a herényi együttes ellen. Győzött: Takács G., Joó, Petróczy, Pergel B., Farkas B., Balogh G., Bolla, illetve Arany, Marton. Remizett: Tóth T., Bárdics, Vilics, illetve Finy, Gábor, Foki.

Sárvári Sakk Club SE–Tapolcai Városi SE II. 6:6. Sárvár, NB II.-es sakkcsapatbajnoki mérkőzés.

Egyenlő erők küzdelmében igazságos döntetlen született. Győzött: Smidéliusz, Balka, Zsíros, Katona. Remizett: Ódor, Porpáczy, Szokolszky, Hadrik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában