Szombathelyi Szabadidősport Szövetség

2023.11.29. 14:02

Szombathelyi kispályás bajnokság: jó hangulatú évzáró - Jól teljesítettek az ősszel a játékvezetők - fotók

Kötetlen beszélgetéssel, közös vacsorával zárta a városi amatőr kispályás labdarúgó-bajnokság őszi szezonját a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség vezetősége és a bajnokságban közreműködő játékvezetők.

Tóth Gábor

Fotó: © Cseh Gábor

A 2023/2024-es kispályás szezonnak 11 játékvezetővel vágott neki a pontvadászatot szervező és lebonyolító Szombathelyi Szabadidősport Szövetség. Mint azt Táncsics András, a szövetség elnöke elmondta, a bajnokság elején egységes szabályrendszert vezettek be, működik az ellenőri rendszer, az adminisztráció pontosabb lett, a játékvezetők egységes öltözékben fújják a mérkőzéseket.

Az őszi szezon végeztével összességében kedvező visszajelzések érkeztek a játékvezetők ténykedését illetően a csapatvezetőktől, játékosoktól. Természetesen mindig van hova fejlődni, így a szövetség vezetői az elmúlt hónapok történéseit, tapasztalatait kiértékelik, átbeszélik a játékvezetőkkel – ami már a Kispityer Halászcsárdában tartott banketten elkezdődött. Sőt, a március végén induló tavaszi szezon előtt egy frissítő, felkészítő kurzuson is részt vesznek a játékvezetők, akik egyébként december 28-30. között esedékes 37. MVD-SZIG Szilveszter Kupa teremlabdarúgó-tornán is tevékenykedni fognak.

A találkozón ünnepélyes pillanatok is akadtak. Díjazták a 2023-as esztendő legjobb játékvezetőjét – az elismerést Boda György érdemelte ki, aki rutinos, ismert, elismert játékvezetőnek számít Vas vármegyében és nem csak kispályán, hanem nagypályán is nagy tekintélynek örvend. Továbbá 70. születésnapja alkalmából köszöntötték Török Sándort, a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség munkatársát, a női labdarúgó szakág vezetőjét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában