Kézilabda

2023.11.04. 19:00

Vasárnap 18 órától Komáromban játszik az SZKKA

A női NB I/B.-s kézilabda-bajnokság 9. fordulójában vasárnap 18 órától a Komárom vendégeként lép pályára a listavezető, veretlen SZKKA gárdája.

Sütő Dániel

Forrás: Cseh Gábor

Nyolc lejátszott meccs, nyolc győzelem, 303 lőtt, 218 kapott gól, azaz 85-ös gólkülönbség - toronymagasan kiemelkedik eddig a másodosztályú női kézilabda-bajnokságból a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia, amely legutóbb hazai pályán a SZISE-t ütötte ki 48-35-re. Most hétvégén vasárnap Komáromba látogatnak Vida Gergő lányai. A vasiak leendő ellenfele az előző fordulóban szenvedte el első vereségét az Esztergomi Vitézek otthonában (25-20). A Komárom egyébként az imént említett egyetlen veresége mellett négyszer nyert eddig és háromszor játszott döntetlent. Az így megszerzett 11 pontjával jelenleg a bajnoki tabella 6. pozícióját foglalja el. A két csapat nemrég a Magyar Kupában már összecsapott egymással, igaz, azon a találkozón az SZKKA ifijei kaptak lehetőséget, akik sokáig meggyőző fölénnyel vezettek, a meccs végére azonban elfáradtak. Egyenlített a KVSE és a szabályok értelmében döntetlen esetén a vendég csapat jut tovább a következő körbe. A vége 28-28 lett, ennélfogva a Komárom ment tovább a női kézilabda Magyar Kupa 3. fordulójába. A visszavágás lehetősége adott, bár nem lesz egyszerű dolga az SZKKA-nak, amely kilencedik győzelmére hajt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában