Eredmények

2023.12.29. 18:33

37. Szilveszter Kupa: pénteken a férfi nyílt mezőny csapatai is becsatlakoztak - fotók

A csütörtöki kezdés után pénteken a férfi nyílt mezőny csapatai is becsatlakoztak a 37. MVD-SZIG Szilveszter Kupa teremlabdarúgó-torna küzdelmeibe. Szombaton pedig a helyosztókkal véget ér az erőpróba.

Tóth Gábor

Fotó: © Cseh Gábor

A hagyományos, népszerű teremtorna küzdelmeit csütörtökön a női csapatok meccsei nyitották. A Kinizsi SK diadalmaskodott a címvédő SzaSza Pizza előtt, harmadikként a Nyárád SE, negyedikként a Vép végzett.

Hogy a női futballisták szusszanhassanak a meccsek között, a nyílt mezőny C csoportja is csatába szállt. A Catica Café, a Bingó Pizzéria és a Colonia is két győzelemig jutott – körbeverések után alakult ki a csoport sorrendje.

Végeredmény, C csoport: 1. Bingó Pizzéria 6 pont, 2. Katica Café 6, 3. Colonia 6, 4, Répce Sportbüfé 0 – a Bingó és a Katica továbbjutott.

A csütörtöki napot az öregfiúk zárték – kiváló meccseket játszottak a veterán labdarúgók, telt ház előtt, remek hangulatban. Az A csoportban a címvédő – tavaly még Május 1 Étterem néven futó –, többek között két Haladás-legendát, Tóth Pétert és Halmosi Pétert is soraiban tudó Szkendó Kft.-Gekko Catering mindhárom meccsét megnyerte. A második helyre befutó Builder Bau Kft. nagy csatában, 3-2-re kapott ki a Szkendótól.

Végeredmény, A csoport: 1. Szkendó Kft-Gekko Catering 9 pont, 2. Builder Bau Kft. 6, 3. Öreg Kupakok Kőszeg 3, 4. Ölbő öregfiúk 0 – a Szkendó Kft-Gekko Catering és a Builder Bau Kft. továbbjutott.

Az B csoportot a tavalyi ezüstérmes Di Napoli („egykori” Don Pepito) uralta, hibátlanul száguldott át a mezőnyön – főként Horváth Róbert góljaira építve. A második helyet megcsípő Falco-Piac Cafét 4-2-re verte.

Végeredmény, B csoport: 1. Di Napoli 9 pont, 2. Falco-Piac Café 4, 3. Áramütöttek 3, 4. Old Boys Kft 0 – a Di Napoli és a Falco-Piac Café továbbjutott.

Pénteken aztán a nyílt mezőny is befejzte a csoportmérkőzéseket.

Az A csoport kiegyenlített meccseket hozott. Végül a kiváló, ismert futballistákat felvonultató Bunsift-Classics kaparintotta meg az első helyet.

Végeredmény, A csoport: 1. Bunsift-Classics 7 pont, 2. Cristiano Pizzéria 4, 3. HVSE 19 3, 4. Cső-Lavina 0 – a Bunsift-Classics és a Cristiano Pizzéria továbbjutott.

A B csoport még élesebb küzdelemmel szórakoztatta a nagyérdeműt – három csapat is 6 pontot gyűjtött, körbeverések után alakult ki a sorrand. Végül a tavalyi ezüstérmes Pertovics Apartmanház zárt az élen.

Végeredmény, B csoport: 1. Petrovics Apartmanház 6 pont, 2. Karcsics Tető 6, 3. El-Dorado Goldfisch Horgászbolt 6, 4. Nagyfiúk 0 – a Petrovics Apartmanház és a Karcsics Tető továbbjutott.

Az F csoportban Szikra Autókozmetika (amelyben többek között Jancsó András, és Nyíri Vince is rúgja a labdát) nem kegyelmezett senkinek, mindhárom meccsét behúzta. A végül a második helyet megkaparintó – Horváth Rajmunddal, Halmosi Péterrel, Németh Milánnal megerősített – Vulcano Energiát 2-1-re gyűrte le.

Végeredmény, F csoport: 1. Szikra Autókozmetika 9 pont, 2. Vulcano Energia 6, 3. Unicum Kft. 3, 4. Fiatal Veteránok 0 – a Szikra Autókozmetika és a Vulcano Energia továbbjutott.

A D csoportban a fő esélyes, a többek között Kulcsár Kornél, Devecseri Szilárd, Rácz Ferenc játékára építő Tutto Bene SC Scarpe Black Jack SE hibátanul nyerte meg.

Végeredmény, D csoport: 1.  Tutto Bene SC Scarpe Black Jack SE 9 pont, 2. Guri Serház 6, 3. Csepreg SE 3, 4. Testvérek 0 – a Tutto Bene SC Scarpe Black Jack SE és Guri Serház a továbbjutott.

Időközben - a nyílt mezőny zárásaként - az E csoportban is véget ért a küzdelem. A címvédő - minden bizonnyal idén is a végső győzelemre hajtó - Futer Tűzifa érvényesítette a papírformát, mindhárom meccsét megnyerte. A második helyre az LK Bulls futott be, amely ugyan megszorongatta a Futert, de 3-2-re kikapott tőle.

Végeredmény, E csoport: 1. Futer Tűzifa 9 pont, 2. LK Bulls 6, 3. S1 Ingatlan 3, 4. Fociszak FC-Martini Car Autókereskedés 0 - a Futer Tűzifa és az LK Bulls továbbjutott.

Szombaton aztán befejeződik a Szilveszter Kupa.

A menetrend 9.00: nyílt középszakasz. 14.10: öregfiúk elődöntő. 15.00: nyílt elődöntő. 16.00: öregfiúk bronzmeccs majd döntő, eredményhirdetés. 17.20: nyílt bronzmeccs majd döntő, eredményhirdetés. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában