A Vasi Energia nyerte a Szilveszter Kupát

2023.12.27. 13:33

Egy napon keresztül szinte megállás nélkül pattogott a labda a körmendi városi sportcsarnokban - fotók

A hét csapat részvételével megrendezett körmendi Várkert Ételbár Kosárlabda Szilveszter Kupát a Vasi Energia együttese nyerte a VargoBútor és a Baluméz előtt. A remek hangulatú tornán félpályás-, büntető- és tripla dobóversenyt is rendeztek a szervezők.

Sütő Dániel

Fotó: Szendi Péter

Lezajlott a 2023-as körmendi kosárlabda Szilveszter Kupa, amelyen hét csapat vett részt. Reggel 8 órától, este 10-ig pattogott a labda a Városi Sportcsarnokban, ahol egy négyfős és egy háromfős csoportban zajlottak a küzdelmek. A két csoportból az első két helyezett jutott tovább az elődöntőbe, ahol a VargoBútor–Baluméz és Vasi Energia–Löncs SE találkozókat rendezték, majd utána következett a bronzcsata és a döntő. A finálé után eredményhirdetés, valamint Kálmán János által főzött csülkös pincepörkölt várt minden csapatot. A díjakat Bebes István, Körmend város polgármestere és Nagy Gábor, a Várkert Ételbár tulajdonosa adta át.

A Várkert Ételbár Kosárlabda Szilveszter Kupa 2023 végeredménye: 1. Vasi Energia, 2. VargoBútor, 3. Baluméz, 4. Löncs SE, 5. Ultras, 6. Tatu HE, 7. Hollós Sírkő.

A bajnokcsapat tagjai: Láng Zsombor, Monek Máté, Horváth Barnabás, Takács Barnabás, Oroszi Viktor, Oroszi Bence, Závecz Péter, Gergely Attila, Vass Roland, Recetár Róbert.

Az All Star 5-ös: Holdosi Milán (Hollós Sírkő), Vaspöri Ádám (Löncs SE), Herczeg Bálint (Baluméz), Sömenek Martin (VargoBútor), Oroszi Viktor (Vasi Energia).

A Szilveszter Kupa MVP-je: Láng Zsombor (Vasi Energia).

Félpályás dobóverseny győztese: Nagy Richárd (VargoBútor).

Büntető dobóverseny győztese: Nagy Máté (Ultras).

Tripla dobóverseny győztese: Farkas Levente.

Roki-díj győztese, amelyet a legsportszerűbb csapat kapott: Löncs SE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában