Labdarúgás

2023.12.13. 14:34

Tekézéssek zárták a bajnoki évet a női futballisták - A Haladás Viktória női NB I.-es labdarúgócsapata Pecölben bankettezett - fotók

Tekézéssel egybekötött évzáró bankettet tartott a Haladás Viktória női NB I.-es labdarúgócsapata.

Pum András

Fotó: Erdős László

A női labdarúgó NB I. őszi 6 helyén végzett Haladás Viktória Pecölben megtartotta évzáró bankettjét. A helyszínválasztás nem véletlen, ugyanis többen is a faluból származnak, Németh Adél például most is ott él és a csapat – eredendően szombathelyi vezetőedzője–- Markó Edina szintén Pecölben lakik. 

Fotó: Erdos Laszlo      Elmedia / Forrás: Erdős László

De ide valósi a játékosok közül Szabó Fanni és a fizioterapeuta Kovács-Németh Gréta. A tekézőt pedig Mándli János polgérmester biztosította a Haladás Viktória számára. A vacsorával egybekötött tekézés jó hangulatban telt el. A játékosok tehát pihenőre vonultak, ám akinek van kedve – fakultatív jelleggel – a napokban még edzhet.

Forrás: Erdős László

A Haladás Viktória játékosai január 8-án kezdik el a felkészülést a tavaszi idényre. A vasiak egyébként a felkészülési mérkőzéseket szinte kizárólag külföldi csapatok ellen kötötték le. A tavaszi szezon március 2-án rajtol, előtte azonban még Magyar Kupa-fordulót is rendeznek. A vasiak a legjobb nyolc között vannak.

Forrás: Erdős László

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában