Jól kezdték az évet a Rába-parti birkózópalánták

2024.01.21. 13:00

A KV BSE Körmend fiataljai érdi nemzetközi emlékversenyen vettek részt

A KV Birkózó SE Körmend ifjú titánjai három arannyal és egy bronzzal indították 2024-et a Nemzetközi Tar Mihály Emlékversenyen.

Sütő Dániel

Forrás: KV Birkózó SE Körmend

Az Érd Kupán, azaz a Nemzetközi Tar Mihály Emlékversenyen vettek részt nagy sikerrel a KV BSE birkózópalántái. Minden év első hazai versenye a Spartacus Sport Club által megrendezett birkózóverseny, ami egyfelől visszajelzést ad az edzők számára, hogy hol tartanak tanítványaik fogástechnikák végrehajtásában, valamint a megbeszélt taktika betartásában. Az emlékversenyre 380 birkózó nevezett, akik hat szőnyegen küzdöttek a dobogós helyezésekért reggeltől estig. A körmendi egyesület versenyzői közül a 2014 és 2015-ös korosztály lépet szőnyegre, a fiatalok kiemelkedő eredménnyel zártak a nap végén ezen a rangos versenyen.

A 2015-ös korosztályúak között Markó Pál, Major Patrik és Szomi Máté is első helyen zárt, mind a három fiatal tehetség a Boldog Batthyány László Katolikus Általános Iskola tanulója.

A 2014-es korosztályúak között Sárai-Szabó Ákos (Boldog Batthyány) harmadik, míg Kovács Gyula Attila (Olcsai) ötödik lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában