Pődör Rebeka lett 2023 legjobbja

2024.01.08. 13:31

Az SZKKA irányítóját választották az NB I/B. szurkolói az Év Játékosának

A női NB I/B.-s kézilabda-bajnokság szurkolói a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia oszlopos tagját, Pődör Rebekát választották meg a tavalyi év legjobb játékosának.

Sütő Dániel

Forrás: SZKKA

A női másodosztályú kézilabda-bajnoksággal foglalkozó, közel 5000 követővel rendelkező „NB1/B mert nem csak a nagyok számítanak”  elnevezésű Facebook-oldal szurkolói szavazásán a drukkerek Pődör Rebekát választották az Év Játékosának 2023-ban.

Az előző idényben az SZKKA 229 találattal gólkirályi címet szerző csapatkapitánya a több mint 500 voks 39 százalékát begyűjtve végzett az első helyen.

Pődör Rebeka idén is megállíthatatlan. Óriási szerepe van abban, hogy csapata jelenleg úgy vezeti makulátlan mérleggel a bajnoki tabellát, hogy még a közvetlen riválisok sem tudták megszorongatni együttesét. Az SZKKA 6-osa 13 mérkőzésén 98 gólig jutott eddig az idei szezonban, ezzel második helyen áll a góllövőlistán a tabella utolsó előtti pozícióban szerénykedő Gárdony-Pázmánd NKK játékosa, Berkes-Kaiser Melitta mögött, aki csak eggyel többet, 99 gólt termelt szintén 13 mérkőzésen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában