Fejlemény

2024.01.16. 16:37

Fellélegezhetnek a szurkolók: stabil a Haladás labdarúgó kft. pénzügyi helyzete

Stabilizálódott a Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. pénzügyi helyzete. A játékosok felé nincsen tartozása a klubnak - tudtuk meg a cég sajtóközleményéből.

Tömböly Ágnes

Forrás: VN/archív

Fotó: Cseh Gábor

A szombathelyi önkormányzat - mint kisebbségi tulajdonos - kezdeményezésére kedden taggyűlést tartott a Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. A gazdasági társaság sajtóközleményben arról tájékoztatott: "(...) a tulajdonosok meghallgatták az ügyvezetők helyzetjelentését és beszámolóját a klub aktuális gazdasági helyzetéről. Eszerint a játékosok és stábtagok irányába január 5-dike óta munkabér jellegű tartozás nincs, január 10-én pedig a december havi járandóságukat is maradéktalanul megkapták a játékosok. Ezzel párhuzamosan az egyéb, még fennálló kötelezettségek rendezése is folyamatosan történik" – írták. Úgy folytatták: "Az egyeztetésen elhangzott: a tervezett bevételek beérkezésével a társaság pénzügyi helyzete stabilizálódott és a további várható bevételek biztosítják a szezon biztonságos befejezését, valamint a klub licenckérelmének feltételeit" - tudatták. 

Mint arról korábban írtunk: a decemberi egyeztetésen Séllei Árpád ügyvezető benyújtotta lemondását.

 Azt hivatalosan a keddi taggyűlésen fogadták el a tulajdonosok - ez is kiderült a közleményből. 

Ismert, tavaly év végén sokan kongatták a vészharangot a Haladás labdarúgó csapatával kapcsolatosan, ám néhány hét alatt kiderült: a nehézségeken a többségi tulajdonos - Haladás Marketing Kft. - jóvoltából ezúttal is sikerült felülkerekednie a szombathelyi klubnak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában