Előrelépés

2024.01.08. 13:34

Hollandiába igazolt Hegyi Krisztián

A Den Boschban folytatja a pályafutását a Lurkó UFC egykori növendéke.

Vaol.hu

Forrás: Lurkó FC

Lurkó UFC – Illés Akadémia – Anglia – Hollandia. Ez most az útja Hegyi Krisztiánnak, a zöld-feketék egykori növendékének. Nem feledkezhetünk meg mindeközben arról, hogy a magyar utánpótlás-válogatottból folyamatosan érkezik Kikinek a meghívó!

A West Ham Unitednél 2023 nyarán döntöttek úgy, hogy a League One-ban szereplő FC Stevenage-nél folytatja a pályafutását a szombathelyi hálóőr: itt négy meccset kapott Kiki. Ma pedig bejelentették, hogy Hollandiába igazolt. Új állomáshelye 's-Hertogenboschben lesz, a holland másodosztályban szereplő FC Den Bosch csapatánál!

Boldogok vagyunk Krisztián érkezésével! Ő a magyar U21-es válogatott és a West Ham United U21-es együttesének a csapatkapitánya, aki már a felnőttek között – a magyar válogatottban és a WHU-nál is – kerettag lehetett. Különösen az ő posztján van szükségünk stabilitásra – abban bízunk, hogy Krisztián személyében megtaláltuk a megoldást

– mondta a holland klub honlapjának a Den Bosch sportigazgatója, Yousuf Sajjad.

Forrás: www.fcdenbosch.nl

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában