Edzőkeringő

2024.01.07. 15:55

Ismét kispadot kapott Váradi Kornél

Miután az NB I.-es MVM-OSE Lions kosárcsapatának vezetősége szerződést bontott Simon Petrovval, Váradi Kornélt kérte fel a gárda irányítására.

Sütő Dániel

Forrás: Somogyi Hírlap/Lang Róbert

Petrovnak azért kellett távoznia az NB I.-es kosárcsapattól, mert nem tudta hozni a várt eredményeket. Váradi a szezont a Kaposvár kispadján kezdte, mígnem december elején lemondott posztjáról. Játékosként az utánpótlás-válogatottak minden korosztályában szerepelt, majd később felnőttként a Falco KC Szombathellyel bajnoki címet szerzett. 

Hat év élvonalban eltöltött idő után egy térdsérülést követően aktív pályafutását abba kellett hagynia. Utánpótlás edzőként folytatta munkáját. Komoly szakmai sikereket ért el, ezt a megszerzett országos bajnoki címek igazolják. Az utánpótlás sikereket követően 2013-2015 között FIBA edzői képesítést szerzett. Váradi vereséggel debütált új csapata kispadján, miután az OSE Zalaegerszegen 94-77-re elbukott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában