Évzáró

2024.01.23. 19:03

Övvizsgák a Budo SE-nél - Sikeres edzőtáborral zárták a tavalyi évet az aikidokák

Remekül sikerült, tartalmas évzáróval búcsúztatta el a 2023-as esztendőt a Budo SE aikido szakosztálya – többen tettek sikeres övvizsgát.

Tóth Gábor

Forrás: Pixabay

A Budo SE aikido szakosztályának meghívására Günther Steger 6. dan-os osztrák mester, oktató látogatott el Szombathelyre. Az évzáró edzőtábor keretében délelőtt, valamint délután is tartott edzéseket – pusztakezes és fegyveres technikákat gyakoroltak a Budo SE sportolói. A délelőtti edzés végén a kyu vizsgázók mutathatták meg tudásukat. Többen is sikeres vizsgát tettek Günther Steger 6 danos, Kardos Attila 5 danos, Ribes Attila 2 danos mester előtt: Sándor Borbála, Katona Zolán, Szidej Kornélia  6 kyu fokozat; Imre Laura 2 kyu fokozat.  A délutáni edzést követőn pedig a dan-vizsgára jelentkezők mutathatták be tudásuk Günther Steger 6 danos és Sziber János 6 danos mester előtt: Odonics Gábor 1 dan, Molnár Ferenc 2 dan, Ribes Attila 3 dan fokozat.

Az egyesületet meglátogató osztrák mester gratulált a vizsgázóknak, egyben kiemelte felkészültségüket. A Budo SE több évtizedes jó kapcsolatot Günther Steger mesterrel, a közös munka a jövőben is folytatódni fog – és tovább erősíti a magyar-osztrák aikidokák kapcsolatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában