Magabiztos győzelem

2024.02.28. 12:16

Beindult a celli kosárlabdacsapat

Az NB II.-es kosárlabda-bajnokság 10. fordulójában hazai pályán aratott újabb magabiztos győzelmet a CVSE Vulkán Fürdő együttese.

Tóth Gábor

Forrás: MW/archív

Fotó: Dömötör Csaba

Celldömölki VSE Vulkán Fürdő–Radobasket Törökbálint 90-72 (25-20, 29-20, 16-16, 20-16). Celldömölk, NB II.-es kosárlabda-mérkőzés, vezette: Bognár T., Kovács M.

CVSE: Süle 8/3, Tömböly 18/9, Szabó 8, Rozmán 17/6, Orbán 6. Csere:  Kovács 18/9, Kasza 7/3, Horváth L. 5/3, Horváth R. 2, Bosnyák 1,  Bakonyi –.

Edző: Grebenár Péter.

Némi kis közjátékkal indult a találkozó, illetve csak indult volna, ha a törökbálintiak fel tudtak volna öltözni, ám ez mez nélkül bajos volt. A celliek azonban jó házigazdaként igyekeztek kisegíteni a vendégeket. Az első félidő pontgazdag játékot hozott, 14 pontos előnyre tett szert a CVSE, amely olyannyira megnyugodott előnybe birtokában, hogy szünet után hamar hullámvölgybe került, rohamléptekben kezdett fogyni a hazaiak fórja. A vendégek kellemetlen zónajátéka nem ízlett a CVSE-nek, éppen ezért Grebenár Péter időt kért. A pauza megtette hatását a kemény, agresszív ellenféllel szemben, összeszedte magát a vasi gárda, amely a padról beszálló Kovács Balázs extrájával végül magabiztosan, 18 ponttal verte a Radobasketet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában