Kosárlabda

2024.02.12. 14:25

Fontos hiányzók lesznek a Rába-partiaknál

Az Egis Körmend NB I.-es kosárlabdacsapata Sage Tolbert és Sagaba Konaté helyzetéről adott tájékoztatást közösségi oldalán.

Sütő Dániel

Fotó: Szendi Péter

"Sage Tolbertet a mai napon tüzetesen megvizsgálták, szerencsére a szalagok és a csontok is épek" - olvasható a piros-feketék közleményében. "A szerdai mérkőzést azonban mindenképp kihagyja.

Sagaba Konaté szintén nem léphet pályára a szerdai, Szeged elleni mérkőzésen.

Ma reggel megkezdtük Sagaba-val az ügyfélkapus regisztrációt, melyet követően indulhat el a játékos leigazolásának folyamata. A Kosárlabdázók nyilvántartási, igazolási, átigazolási és játékengedély kiadási szabályzata úgy rendelkezik, hogy “legkésőbb a mérkőzés napját megelőző 2. munkanapon 12 óráig” kell a rendszerbe feltölteni minden dokumentumot a játékos leigazolásának véglegesítéséhez, a rendszerből adódóan azonban legkorábban a regisztráció másnapján kerülhet a csoportos játékengedélyre új játékosunk, ezért erre technikailag semmi esélyünk nem volt" - adott tájékoztatást az Egis Körmend. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában