Helyi sport

2024.02.27. 16:19

Futsal Magyar Kupa: DEAC-HVSE a negyeddöntőben!

Tóth Gábor

A legjobb nyolc között már kiemelés nélkül sorsoltak az MLSZ-munkatársai. A továbbjutás két mérkőzésen dől el. A Haladás-DEAC párharc első meccsét Debrecenben rendezik, a Haladás Sportkomplexum ad otthont a visszavágónak - a kupaforduló hivatalos játéknapja március 27-e és t április 3-a, a pontos kezdési időpontokban később állapodnak meg a csapatok. A Haladás egyébként a bajnoki alapszakaszban a idegenben (2-1) és hazai pályán (2-1) is legyőzte a DEAC gárdáját – igaz, mindkétszer nagy csatában tudott csak diadalmaskodni.

Futsal Magyar Kupa, a negyeddöntők párosítása: Újpest FC-220Volt (NB I.)–MVFC Berettyóújfalu (NB I.), PTE-PEAC (NB I.)–1. Futsal Club Veszprém (NB I.), Tiszaföldvár SE (NB II.)–Maglódi TC (NB I.), DEAC (NB I.)–Haladás VSE (NB I.).

A futsal Magyar Kupa négyes döntőjét május 11-én és 12-én rendezik a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem új sportcsarnokában, a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában