Tehetséges játékos érkezett

2024.02.13. 13:57

Futsal: új igazolással erősített a Haladás VSE

Hadházi Sándor személyében fiatal, tehetséges játékossal erősítette meg keretét a Haladás VSE NB I.-es futsalcsapata.

Tóth Gábor

Forrás: HVSE

Hadházi Sándor Nyírbátorból tette át a székhelyét a bajnoki címvédő, listavezető szombathelyi csapathoz. A 21 esztendős játékos az ősszel 18 bajnokin három gólig jutott – a tehetségére nem csak a Haladásnál figyeltek fel, már a válogatottban is bemutatkozott. Az új szerzemény kedden már a zöld-fehér szerelésben tréningezett.

– Tehetséges futballistát igazoltunk, akinek a stílusa, habitusa passzol a Haladáshoz, éppen ezért úgy gondolom, hogy nem lesz gond a beilleszkedésével – mondta Pálmay Tamás a HVSE futsal szakégvezetője. – Hadházi Sándor hátsó és szélső poszton is tud játszani, gyors, agresszív, labdabiztos futballista – biztos vagyok benne, hogy a segítségünkre lesz. Másfél éves szerződést kötöttünk, a pénteki kupameccsen már pályára léphet csapatunkban.

– Több klub is érdeklődött irántam, de amikor a Haladás ajánlata is befutott, egy pillanatig nem gondolkodtam, örömmel írtam alá a bajnokcsapathoz – árulta el a hatszoros válogatott Hadházi Sándor. 

Ki ne szeretne az ország legjobb csapatában játszani, komoly célokért küzdeni? Kezdetben nagypályáztam, többek között az NB III.-as Putnokon. A futsallal két év foglalkozom komolyabban – és nagyon szeretek kispályán játszani. A Haladástól óriási lehetőséget kaptam, hogy profi szinten űzem ezt a sportot. Minden erőmmel azon leszek, hogy segítsem a csapatot – egyénileg pedig szeretnék tovább fejlődni, tanulni a társaktól, minél több időt a pályán tölteni.

A HVSE pénteken (20.30) a Magyar Futsal Akadémia vendégeként lép pályára a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében.

A zöld-fehéreket érintő hír,  hogy a Haladás VSE II. az NB II.-es futsalbajnokság alapszakaszának utolsó, 18. fordulójában szomszédvári rangadón verte 7-5-re a Nagykanizsát. A felek izgalmas meccset vívtak, a szünetben ugyanis még 3-2-re a zalaiak vezettek, ám a második félidőben felőrölte riválisát a házigazda. A Haladásból Kiss Patrik és Volner Bence kétszer talált kapuba, továbbá Kárász Noel, Fehér Dániel és Sodics Ádám is eredményes volt. Sziffer András vezetőedző fiatal csapata az előkelő harmadik helyen zárta az alapszakaszt (12 győzelem/1 döntetlen/5 vereség) – és készülhet a felsőházi rájátszásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában