Kézilabda

2024.02.11. 21:11

Kézilabda: Szombathely és Podgorica együttműködése

A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia és a montenegrói ZRK Buducnost Podgorica, a Bajnokok Ligája résztvevője, vasárnap együttműködési megállapodást írt alá.

Vaol.hu

A Buducnost honlapjának beszámolója szerint a két női klub elnöke, Ivan Ubovic és Pődör Zoltán által aláírt megállapodás kimondja, hogy a felek együttműködnek a játékosok és a szakmai stábok tagjainak cseréjében. Továbbá közös felkészülést és edzőmérkőzéseket terveznek, valamint együtt dolgoznak a csapatok népszerűsítésén, illetve szakmai és oktatási kérdésekben.

A szerződés 2023 augusztusától 2024 júniusáig lesz érvényben és minden korosztályra vonatkozik. A Buducnost Podgorica felnőtt csapata nem jutott tovább a Bajnokok Ligája csoportköréből, míg a Szombathely százszázalékos mutatóval vezeti az NB I/B tabelláját. Ez az együttműködés új fejezetet nyit a kézilabdában, és mindkét klub számára előnyös lehet a jövőben. (MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában