Nemzetközi mezőny fogott ütőt

2024.02.13. 14:28

Szép szombathelyi eredmények születtek a Körmöczy Zuzsa Emlékversenyen

Remekül szerepelt a Körmöczy Zsuzsa Emlékversenyen a Haladás VSE két szeniorkorú teniszezője, Bogár Szabó Éva és Sákovics Péter.

Tóth Gábor

Forrás: VN

A Nemzetközi Tenisz Szövetség (ITF) masters bizottsága MT1000 minősítéssel ismerte el a Körmöczy Zsuzsa Emlékversenyt – a sportdiplomáciai sikernek köszönhetően az erőpróba a nemzetközi versenyek rangsorában közvetlenül a világbajnokság mögé, az Európa-bajnoksággal egy szintre került. A 26. alkalommal megrendezett tornának két budapesti helyszín, a Park Teniszklub és a Mini Garros Tenisz Klub pályái adtak otthont – több mint 400 teniszező fogott ütőt, roppant erős mezőny jött össze. A nemzetköz fedettpályás szenior tornán természetesen ott voltak a Haladás VSE korosztályos teniszezői is, Bogár Szabó Éva és Sákovics Péter.

Bogár Szabó Éva Szekrényes Zsolttal megnyerte a +65 mix kategóriát, míg Sákovics Péter a +60-as korosztály mix kategóriájában második helyen végzett Szerencsésné Miltényi Éva partnereként – sőt, Sákovics a +65 egyéni számának vigaszágát is megnyerte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában