Labdarúgás

2024.02.07. 14:43

Válogatott: három edzőmeccs már biztos

A magyar labdarúgó-válogatott négy edzőmérkőzéssel hangol a nyári németországi Európa-bajnokságra. A négy találkozóból három ellenfél és az ellenük játszandó mérkőzések helyszínei és időpontjai már biztosak – tette közé a Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalos honlapján.

Tóth Gábor

Marco Rossi szövetségi kapitány csapata nyáron ez Eb-n szerepel

Forrás: NSO

Fotó: Szabó Miklós

Idei első felkészülési mérkőzését március 22-én (péntek) játssza Marco Rossi együttese a szintén Eb-résztvevő Törökország ellen a Puskás Arénában. Március 26-án (kedd) Koszovó ellen lép pályára a nemzeti csapatunk, szintén hazai pályán. Az Eb-t megelőző utolsó előtti felkészülési ellenfél Írország lesz, mellyel Dublinban mérkőzik meg a magyar válogatott június 4-én (kedd) az Európa Liga döntőjének is otthont adó Aviva Stadionban.  A koszovói és az ír válogatott nem jutott ki a kontinenstornára. A mérkőzések kezdési időpontjairól, illetve az Eb előtti utolsó felkészülési mérkőzésről még zajlanak a tárgyalások.

De a negyedik ellenfél Málta lesz, hazai pályán, a tervek szerint valamikor június elején meccsel a két csapat – az Ferencváros stadionjában, vagy egy vidéki nagyvárosban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában