Kézilabda

2024.03.08. 18:00

Tempo-s meccs vár az SZKKA-ra

A női NB I/B.-s kézilabda-bajnokság 20. fordulójában szombaton 18 órától hazai pályán növelheti pontjai és győzelmei számát a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia együttese a Tempo ellen.

Sütő Dániel

Forrás: Cseh Gábor

Nincs új a nap alatt, azaz továbbra is toronymagasan vezeti a másodosztályú bajnokságot az SZKKA, amely már hat ponttal előzi meg a tabella második helyén állomásozó Esztergomi Vitézeket. Stabil középcsapat érkezik szombaton a Haladás Sportkomplexumba. A Tempo KSE eddigi 19 meccséből hetet megnyert, két döntetlen mellett 10-szer kapott ki. Az így megszerzett 16 pontjával jelenleg kilencedik a tabellán. Legutóbb hazai pályán az Esztergomi Vitézek ellen ugyan 10 góllal maradtak alul (23-33), azt megelőzően Orosházán arattak bravúrgyőzelmet (22-26), a Kispest ellen pedig nagyon szoros meccsen mindössze egyetlen góllal kaptak ki (28-29) hazai környezetben. Az SZKKA 19 találkozójából mind a 19-t behúzta, egyre aktuálisabb a kérdés, ki tudja egyáltalán megszorongatni a bajnoki cím elsőszámú várományosát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában