Kosárlabda

2024.04.21. 07:28

Edzői nyilatkozatok a vesztes Körmend meccs után - Kocsis Tamás: katasztrofális volt az első félidei védekezésünk

Ahogy arról beszámoltunk, az NB I.-es kosárlabda-bajnokság playoutjában elvérzett Kaposváron az Egis Körmend 96-86-ra. A vasiak trénere, Kocsis Tamás szerint bár visszajöttek a meccsbe, fontos kihagyott helyzet miatt nem jött össze a fordítás.

Sütő Dániel

Fotó: MKOSZ

Hazai edző nyilatkozata
Dalibor Damjanovic: - Először is gratulálok a Körmendnek. Fair meccset játszottak. Mindig gondjaink vannak a harmadik negyedben, ahogy az előző két meccsen is. A harmadik negyedet úgy kezdtük, hogy üresen hagytuk a legjobb dobóikat és faultos kosarat is kaptunk. Nem koncentráltuk. Ez bármikor előfordulhat sajnos. Nyilván nem ezt kértem a játékosoktól, nem fókuszáltunk. Csaknem két hónapot vártunk erre a győzelemre. Nagy szükségünk volt rá. Remélem visszatérünk a jó útra. Nincs időnk és okunk sem ünnepelni. Pihennünk kell, regenerálódunk holnap és készülünk a Kecskemét elleni meccsre.

Vendég edző nyilatkozata
Kocsis Tamás: - Az első félidőben katasztrofális volt főleg a védekezésünk. Kettő kettőben bármit próbáltunk, semmi nem működött. A második félidőben változtattunk. Ez működni is látszott, szépen jöttünk vissza a meccsbe. Amikor lehetőségünk lett volna fordítani, akkor ürest hármast hagytunk ki. Megcsináltuk a helyzetet nem ment be. Ez benne van a kosárlabdában. Nagyon sajnálom, hogy ez történt. Úgy gondolom a Kaposvár megérdemelten nyert. Folytatjuk tovább szerdán.

Hazai játékos nyilatkozata
Halmai Dániel: - Nagyon fontos győzelem volt. Úgy léptünk ma pályára, hogy csak a győzelem jó nekünk. Szerintem jól kezdtük a meccset, aztán tartottuk is az előnyünket. A negyedik negyed elején visszajött a Körmend, de szerencsére volt tartásunk és el tudtunk menni 5-6 ponttal, amit tudtunk tartani a végén. Győzelmet arattunk, de nincs időnk ünnepelni, mivel szerdán újra meccs, úgyhogy megyünk tovább. Köszönjük a szurkolóknak, hogy támogattak minket ma is!

Vendég játékos nyilatkozata
Malik Morgan: - Elismerés jár a Kaposvárnak. Az elejétől kezdve hajtottak. A félidőben beszéltünk róla, hogy nekünk ugrottak az első két negyedben. Képesek voltunk válaszolni és faragni a hátrányból, de a végén kimaradtak dobásaink, amivel fordíthattunk volna. Keményen játszott ma a Kaposvár. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában