Beharangozó

2024.04.02. 13:42

Futsal Magyar Kupa: Haladás VSE–DEAC - következik a visszavágó

A futsal Magyar Kupa-negyeddöntő visszavágóján a 3-0-s előnyben lévő Haladás VSE szerdán 18.30-kor a DEAC-ot fogadja.

Tóth Gábor

Forrás: MW-archív

A múlt héten, szerdán a Haladás simán nyert 3-0-ra Debrecenben – mindhárom szombathelyi gólt a remek napot kifogó brazil légiós, Diniz De Souza Henrique szerezte.  Ezzel az idei szezonban már negyedik (!) alkalommal múlta felült a DEAC-ot a HVSE – és természetesen a visszavágón is esélyesként lép pályára. Idegenben nem játszott a HVSE betegséggel bajlódó csapatkapitánya, Dróth Zoltán, aki lassan talán visszatérhet a csapatba.

A negyeddöntő első mérkőzéseinek további eredményei: PTE-PEAC–Veszprém 1-5, Tiszaföldvár (NB II.)–Maglód 1-1, Újpest–Berettyóújfalu 2-7 – az összes visszavágót szerdán, ma rendezik.

A zöld-fehéreket érintő hír még, hogy az 5. fordulót rendezték az NB II.-es futsalbajnokság felsőházi rájátszásában. A Haladás VSE II. az éllovas TFSE vendégeként lépett pályára – és kapott ki 8-2-re. A szombathelyi gólokon Kovács Máté és Dobos Dávid osztozott. A felsőházi tabella utolsó, 5. helyére visszacsúszó Haladás hétfőn (19.00) a szomszédvár Nagykanizsa vendégeként folytatja a másodosztályú pontvadászatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában