Kézilabda

2024.04.11. 18:00

Gólgazdag meccsen ikszelt a celli gárda - A gotthárdi kézicsapat vereséggel nyitott

Az NB II.-es női kézilabda-bajnokság észak-nyugati alsóházában vitézkedő CVSE izgalmas döntetlent játszott Budapesten, míg a férfiaknál szintén az észak-nyugatialsóházban vereséggel nyitott idegenben a Szentgotthárd.

Sütő Dániel

Forrás: Facebook/Handball Sárvár

ÓKSI KKFT-Bicske–Celldömölki VSE 35-35 (15-17). Budapest, 40 néző, NB II.-es női kézilabda-mérkőzés, vezette: Koronczai, Kovács.

CVSE: Szalai N.– Török 5, Szomorkovits 9, Győrffy 3, Szecsődi 4, Pup R. 1, Pup S. 1. Csere: Gyurák, Horváth D., Deé, Szélesi, Hornyák P. 4, Gönczöl 7, Győrvári 1. Edző: Erőss Péter.

Idegenben jó az x – vélekedett Erőss Péter, a CVSE edzője. A tréner szerint ez az egy pont még jól fog jönni a bajnokság további részében. Jobbnak érezte ugyan csapatát a hazaiaknál, de a végjáték nem jött össze. Sok kiállítást kapott a Celldömölk, amelynek a támadójátéka elfogadható volt tartalmában. A számokat nézve pedig jó a 35 lőtt gól. Ezzel szemben a védekezés nem volt elég hatékony.

VS Dunakeszi–Szentgotthárdi VSE 34-29 (17-12). Dunakeszi, 50 néző, NB II.-es férfi kézilabda-mérkőzés, vezette: Gyurcsek, Szarka.

Szentgotthárd: Kovács R., Kanics (kapusok), Zsíros, Angerbrandt 12, Császár L. 2, Horváth N. 2, Góth, Vujovics 2, Háklár 6, Rónai, Gotthárd, Hertelendy 5. Edző: Ernst Attila.

A nyolccsapatos A csoport hetedik helyén záró szentgotthárdi alakulat is megkezdte a rájátszást az észak-nyugati csoport hétcsapatos alsóházban. Ernst Attila együttese az első fordulóban szabadnapos volt, első mérkőzését Dunakeszin játszotta. A találkozó elején nagyon beragadt a vasi gárda, és az ott összeszedett négygólos hátrány a félidő végéig kitartott, az első félóra során folyamatosan a házigazda járt előrébb 4-5 góllal.  Fordulás után megint a Dunakeszi volt koncentráltabb, már nyolc góllal is vezetett, azonban kitartó, szívós csapatmunkával a gotthárdiak 10 perccel a vége előtt a sírból visszahozva a meccset jelentősnek mondható hátrányukat kettőre csökkentették, ezzel újra nyílt lett a találkozó. A hajrában azonban nem hibázott a hazai alakulat, amely végül öt góllal tudott győzedelmeskedni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában