Eredmények

2024.04.07. 10:53

Lecsúsztak a dobogóról a szombathelyi kötélugrók

A gyorsasági számokban még jól állt Bánhegyi Attila és Füle Magdolna csapata, a kétköteles szabadon választott gyakoratokban viszont akadtak hibák, így a szombathelyi csapat összetettben a negyedik lett.

Sütő Dániel

Fotó: Kötélugró Klub Szombathely

Megérkezett a Kötélugró Klub Szombathely csapata a Körös-partról. A Kunszentmártonban rendezett kötélugró országos bajnokságon a vasi ötfős felnőtt alakulat Baumgartner Luca, Baumgartner Sára, Halmosi Dézi, Szentgyörgyvölgyi Zora, Pásztroházi Emma összeállításban szerepelt. Nagy Lotti a januári újabb könyök műtétje miatt csak bíróként tudott részt venni az eseményen.

Forrás: Kötélugró Klub Szombathely

A gyorsasági számokban a második helyen állt a gárda. Végül a kétköteles szabadonválasztott gyakorlatokban az ötödik és a hatodik helyet sikerült megszerezni. Így összetettben a csapat végül a negyedik helyen végzett. Bánhegyi Attila beszámolója szerint kis csalódottság volt mindenkiben, mert az apróbb hibák miatt lecsúsztak a lányok a dobogóról. Az erős felnőtt mezőnyben azonban így is elégedettek lehetnek, mert régóta nem versenyeztek. A bajnokságot a budapestiek nyerték.

Kapcsolódó:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában