Labdarúgás

2024.05.26. 17:00

Következik a negyedik mérkőzés - Hétfőn este Kecskeméten zárhatja le a párharcot a HVSE futsalcsapata

Az NB I.-es futsalbajnokság döntőjének negyedik meccsén a HVSE a Kecskemét vendégeként lép pályára hétfőn 20 órakor – ha nyert, akkor lezárja a párharcot, begyűjti a bajnoki címet!

Tóth Gábor

Forrás: Cseh Gábor

Fotó: © Cseh Gábor

Eddig érdekesen alakul az egyik fél harmadik megnyert meccséig tartó döntő. A párharc első, szombathelyi összecsapásán a Kecskemét nyert 3-1-re – nagy meglepetésre. A címvédő zöld-fehér gárda azonban rendezte a sorait: győzött Kecskeméten (3-1), majd legutóbb Szombathelyen (4-1) is. Így 2-1-es előnyből várja a párharc kecskeméti meccsét, egy győzelemre van attól, hogy megvédje a bajnoki címét, hogy begyűjtse negyedik bajnoki aranyát.

A vasiak esélyeit növeli, hogy kecskeméti oldalon a szerb légiós, Tomic Aleksandar sérüléssel bajlódik, míg a gólerős center, Suscsák Máté eltiltott lesz. A Haladásnál anyagi gondok vannak, a jövőkép homályos – de a futballisták a nehézségek ellenére láthatóan motiváltak, szépen akarják befejezni a szezont!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában