Hírek

2009.04.15. 02:24

Ingyenes tanáccsal segítenek

Szentgotthárd - Április 20-án, jövő hétfőn délelőtt fél 11-től 12 óráig ismét ingyenes okiratszerkesztést és jogi segítségnyújtást tartanak a polgármesteri hivatal refektóriumában.

Varga Nóra

Az Egy Hajóban Kiemelkedően Közhasznú Alapítvány együttműködésben az Igazságügyi Minisztérium Jogi Segítségnyújtó Szolgálatával jogi tanácsadást, valamint okiratszerkesztést vállal Vas megyei jogászok közreműködésével. A polgármesteri hivatal refektóriumába hétfőn délelőtt várják az ügyfeleket. Azon rászorulók vehetik igénybe az ingyenes jogi szolgáltatást, akiknek az egy főre jutó havi jövedelmük vagy a szociális rászorultságuk ezt indokolja, valamint olyan jogvitás ügyük van, amely jogi tanácsadást igényel. 

Az ügyfelek a jövedelemigazolásaikat (nyugdíjigazolás, munkabér-igazolás), személyi okmányaikat, illetve a szociális rászorultságukat igazoló okmányaikat (közgyógyellátási igazolvány) vigyék magukkal a jogi segítségnyújtásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!