Hírek

2009.08.05. 02:24

Derűs nyáresték a sárvári Kossuth-téren

Sárvár - Amatőrök és profik egyaránt megférnek a Kossuth téri nyár elnevezésű programsorozat színpadán. Négy évvel ezelőtt indította útjára a rendezvényt a helyi művelődési központ. Zenés, táncos produkciókat láthat a közönség.

Varga Nóra

A Nádasdy-vár Művelődési Központ és Könyvtár tartalmas és szórakoztató programokat kínál egész évben. A Kossuth téri nyár elnevezésű programsorozat a kikapcsolódni vágyók kedvencévé vált. Mivel a városnak nincsen színházterme és többfunkciós tornacsarnoka sem, ezért a nagy tömegeket megmozgató rendezvényeket, fesztiválokat és népünnepélyeket szabadtéren tudják megtartani. Négy évvel ezelőtt Fő téri sorozatot indított el a művelődési központ, júniustól szeptemberig minden héten három este helyi civil szervezetek csoportjai, népzenei és világzenei együttesek szórakoztatják a közönséget. Idén is rendkívül népszerűek ezek az előadások, rengeteg helybeli és turista kíváncsi a műsorszámokra. Múlt héten az FM ZerO, a Néptánckör Sárvár és a Regös együttes szórakoztatták az egybegyűlteket.

A Kossuth téri nyár elnevezésű programsorozat augusztusban is tartalmas és igényes kikapcsolódást nyújt az érdeklődőknek, a produkciók mindig este nyolc órakor kezdődnek. Csütörtökön a Pedagógus Női Kórus, pénteken a Cerah hastáncegyüttes, szombaton a Nádiverebek együttes lép színpadra. Augusztus 13-án, csütörtökön a Fergettyű együttes, 14-én, pénteken a Jubilate Kórus, 15-én, szombaton ismét a Regös Együttes műsorának tapsolhat a közönség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!