Hírek

2009.10.01. 06:29

Falvak Vasban - kész a sorozat következő része

Szombathely - Elkészült a Falvak Vasban című sorozat második része, melyet a decemberre teljesen átalakuló Szombathelyi Televízió valósított meg.

Maróthy Andrea

A kisfilmek önkormányzati és vállalkozói segítséggel, a decemberre teljesen átalakuló Szombathelyi Televízió jóvoltából készülhettek el.

A televízióban tavaly megvalósult egy 72 millió forintos technikai fejlesztés, melynek köszönhetően a technikai háttér jelentős részét kicserélték. Jelenleg a műsorok arculatán dolgoznak. A kor követelményeinek megfelelően változni fognak a hátterek és a szignálok is. Hétfőtől már új szignálokkal vetítik a két népszerű sportmagazint, a következő hónapokban pedig a híradó- stúdió háttere is megváltozik.

A formai változásokon kívül tartalmilag is átalakul a TV. Interaktívabbá és nézőcentrikusabbá alakítják a jelenlegi műsorokat, egyebek közt a híradót. Egy-egy, helyi lakosokat érintő témát a polgárok szemszögéből járják majd körül. Új műsorokat is terveznek, melyekben a város jelenéről s jövőjéről beszélnek majd a helyi gondolkodók.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!