Hírek

2010.01.27. 14:26

Ezentúl az rtv-tippben jelenik meg a hűségkártyás lista

Ezúttal az egyik legérdekesebb partnerünket mutatjuk be olvasóinknak, akik péntektől már az rtv-tippben követhetik figyelemmel a Hűségkártya-elfogadóhelyek listáját.

Maróthy Andrea

Ezentúl olvasóink a péntekenként megjelenő rtv-tippből tájékozódhatnak Hűségkártya-akciónkról, s ott találhatják majd meg a Hűségkártya-elfogadóhelyek listáját is. Emellett internetes oldalunkon továbbra is böngészhetnek a legfrissebb listából, s kiválaszthatják a számukra legkedvezőbb ajánlatot kínáló üzletet. A szolgáltatók köre egyre szélesedik, így olvasóink mind  több helyen használhatják a kártyát. Érdemes újra áttekinteni az elfogadóhelyek ajánlatát, hiszen nemcsak a partnerek száma bővült, hanem néhányan a felkínált kedvezményeken is változtattak. Nemrég bemutattuk  legnépszerűbb partnerünket, az Agora Szombathelyi Kulturális és Turisztikai Központot.

Most az egyik legérdekesebb partnerünket, a BYGmodell Vasútmodell Szaküzletet mutatjuk be olvasóinknak, ahol a hűségkártyás gyűjtők jelentős árengedménnyel juthatnak hozzá a makettekhez.
 
- Részben a fiam készíti a maketteket, de külföldi gyártókkal is együtt dolgozunk. A hagyományos és az egyeduralkodóvá vált digitális modellektől egészen az egyedi makettekig mindent be tudunk szerezni az ügyfeleinknek, akiket különféle kedvezményekkel várunk. Engedményt adunk egyebek közt egy nagyobb összegű makett vásárlásakor és a hűségkártyásoknak. A kártya felmutatói a vasútmodelleket, maketteket öt százalékkal, a vasútmodell-készleteket nyolc százalékkal olcsóbban vehetik meg - tudjuk meg Bedőcs Györgytől, a bolt üzemeltetőjétől, aki azt is elárulja, hogy a gyűjtők hosszú évekig építgetik a terepüket, mely valójában soha nem készül el, hiszen mindig van mivel kiegészíteni az alkotást.
 
- Nagy örömmel tölt el, hogy egyre több fiatal leli kedvét a vasútmodellezésben. Nekik gyakran a szüleik segítenek a gyűjtésben - meséli Bedőcs György, aki bármikor szívesen ad tanácsot az őt felkereső régi és újdonsült gyűjtőknek.  Olvasóink az interneten is megtekinthetik a vasútmodellbolt kínálatát, s ha éppen nincs raktáron a kiválasztott darab, meg is rendelhetik azt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!