Hírek

2010.04.30. 20:48

Orbán Viktor: nemzeti ügy, hogy mindenkinek legyen munkája

Nemzeti ügy az, hogy mindenkinek legyen munkája, aki dolgozni akar - írta május elseje alkalmából Orbán Viktor, a Fidesz elnöke az MTI-hez eljuttatott köszöntőjében, pénteken.

MTI

"Magyarországnak tehetsége van az értelmes, szép és becsületes munkához, tehetsége van a sikerhez. Ezt be is bizonyította az elmúlt hetekben az egész világ számára. Rég nem látott összefogással megdöntöttünk egy rendszert, amely nem becsülte sem a munkát, sem a munkát végző embert. Alapítottunk helyette egy újat: a nemzeti együttműködés rendszerét, amely a munka és a munkát végző emberek megbecsülésére épül" - fogalmazott a kormányfői poszt várományosa.

Mi, magyarok történelmünk során többször is megtapasztaltuk, hogy sem az ország, sem polgárainak jövője nem épülhet spekulációra, dologtalanságra vagy semmittevésre. Mi, magyarok tudjuk, hogy az embernek munkából lesznek a javai, sikerei, a munka teremti meg önállóságát és függetlenségét - írta Orbán Viktor.

"A munka tartást és büszkeséget ad. Éppen ezért a nemzeti együttműködés rendszerében közös érték a munka, és nemzeti ügy az, hogy mindenkinek legyen megbecsült munkája, aki dolgozni akar. Ennek jegyében raktuk le a nemzeti együttműködés rendszerének alapjait, és építjük föl azt a következő években. Olyan rendszert építünk, amely erőssé teszi az országot és sikeressé a magyar embereket" - olvasható a magyar polgárokhoz írt köszöntőben.   

Orbán Viktor végezetül jókívánságait és nagyrabecsülését küldte "minden dolgozó, dolgozni vágyó és munkájával becsületet szerzett nyugdíjas magyar embernek és családjaiknak".

 

 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!