Hírek

2011.01.22. 19:06

Együttműködési megállapodást ír alá az NymE Természettudományi Kara és Nyugat-dunántúli regionális Fejlesztési Ügynökség

A Természettudományi Karon a Geográfus MSc képzés keretében a hallgatóknak négy hét képzési helyen kívüli szakmai gyakorlatot kell teljesíteniük az intézmény által meghatározott feltételek szerint. Ennek biztosítására együttműködési szerződést köt a Kar.

UNIVerZOOM

Az együttműködés a Nyugat-magyarországi Egyetem Természettudományi Kar Földrajz- és Környezettudományi Intézet és a Nyugat-dunántúli regionális Fejlesztési Ügynökség  között jön létre, az Intézetben folyó geográfus mesterszak Terület- és településfejlesztési szakirány képzése tárgyában

Az együttműködés célja, hogy a szakirányos hallgatók minél jobban megismerjék a képzéshez kapcsolódó gyakorlati ismereteket, szerezzenek bizonyos jártasságot a terület- és településfejlesztésben. Az együttműködés elsősorban a hallgatók fogadására terjed ki, melynek keretében az Ügynökség biztosítja a szakirányos egyetemi hallgatók számára a szakmai látogatás és a kötelező egy hónapos szakmai gyakorlat lehetőségét.

Az együttműködés kiterjed továbbá az oktatás egyéb területeire is, beleértve a tudományos diákköri munkák, a szakdolgozatok készítésének és értékelésének segítését az Ügynökség által.
 
Időpont: 2011. január 25., 11 óra

Helyszín: Savaria Egyetemi Központ, C épület földszint, Természettudományi Kar, Dékáni Hivatal
(Szombathely, Károlyi Gáspár tér 4. -- új téglás főbejárat, a portás előtt balra a földszinten)

Szakmai kapcsolattartó: Prof. Dr. Csapó Tamás,  főiskolai tanár
Szervezésért felelős: Dr. Biroszné Móritz Zsuzsanna, hivatalvezető

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!