Hírek

2011.05.18. 02:27

Jótékonysági gála: Törőcsik Mari is a Soltis Színházért

A Soltis Színházat támogató jótékonysági gálának ad helyet a KMKK május 29-én 19 órától. Az esemény fővédnöke Törőcsik Mari.

Ölbei Lívia

Az életben maradás a tét: támogatás hiányában ellehetetlenült a Soltis Színház működése. A bajok enyhítését célzó jótékonysági gálán - amelynek fővédnökségét Törőcsik Mari, a nemzet színésze vállalta, védnöke pedig Fehér László, Celldömölk polgármestere - neves művészek működnek közre, hogy ezzel is támogassák a társulatot. A közönség láthatja-hallhatja Jordán Tamást, a szombathelyi Weöres Sándor Színház igazgatóját, Ecsedi Erzsébetet és Jurina Beátát (a zalaegerszegi Hevesi színházból), Szabó Tibort, a WS Színház művészét, aki ezúttal Peltzer Gézával lép színre. Eljön az előadóművész Tóth Zsuzsanna, Csontos Csaba és Bejcziné Németh Tünde, Varga Diána magánénekes; vállalta a fellépést a Kemenesalja Néptánccsoport, az Ádám Jenő Zeneiskola reneszánsz kamarazenekara, a Berzsenyi gimnázium kórusa és az Energy-Dabaston showtánc-csoportja. Az est második felében a többszörös fesztiváldíjas Álomevőket játssza a Soltis Színház. A műsorvezető: Hegyi Nóra (RTL Klub). Jegyek a színház irodájában vagy a művelődési központ portáján vásárolhatók, illetve a 06/20/3620-356-os telefonon rendelhetők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!