Hírek

2012.04.10. 11:10

Gálaműsorral kezdődik a Derkovits-hét

A hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Derkovits hetet Szombathelyen. A programok pénteken kezdődnek, s április 21-ig tartanak.

Bajdó Bettina

Április 13-án délelőtt tíz órakor a Derkovits-hét kezdő rendezvényeként  koszorút helyeznek el az iskola névadójának, Derkovits Gyulának iskolai és a Rohonci út 42. szám alatt lévő Derkovits-szobránál, mely Varga Imre alkotása.

Délután fél ötkor gálaműsor kezdődik, utána pedig "Gyermekszemmel 2012" címmel kiállítás is nyílik. Április 16-án, hétfőn "A siker kulcsa"  elnevezéssel témanapot tartanak, másnap pedig nyelvi napon vehetnek részt a tanulók.

Április 18-án Derkovits-vetélkedő lesz a Képtárban, melynek célja Derkovits Gyula munkásságának megismertetése az iskola tanulóival, az osztályok által delegált tanulópárok segítségével. A héten lesz még városismereti  nap, valamint megrendezik a kis menedzserek versenyét is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!