Hírek

2012.05.30. 09:34

Bükfürdő: Összefogás a jövőért

Bükfürdő - Összefogás napját hirdetett szombatra a helyi TDM szervezet. A közösségi rendezvény a település virágosítását szolgálta.

Vörös Krisztina

Hogyan kapcsolódhat össze a testedzés és a virágosítás? Például úgy, ahogy erre szombati rendezvényén a Bük, Bükfürdp Turisztikai Egyesület példát mutatott. A szervezet a helyi fejlesztéseknél és a rendezvények szervezésénél is mindig szem előtt tartja, hogy Bükfürdőn benzingőztől mentes, egészséges környezet fogadja az ide érkezőt. Ennek jegyében játékos túrára hívták az érdeklődőket. A több állomásból létrehozott pályát végigjárva megismerkedhettek a Kristálytorony lehetőségeivel, golfozhattak, majd egy Bükfürdővel kapcsolatos kvízt kellett kitölteniük. A TDM szervezet vállalta, hogy a versenyben indulók létszámarányának megfelelő fát és virágot ültet el a létrehozandó Kneipp és Nordic Walking parkban.

– Az összefogás nemcsak a jelennek, hanem a jövőnek, a környezettudatos fejlôdésnek is szól – hangsúlyozta Balogh Károly TDM-menedzser.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!