Hírek

2012.08.28. 06:00

Érkeznek a "gólyák" az egyetemi központba

Szombathely - A héten újra benépesül a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központja. Megérkeznek a gólyák az intézménybe.

Bajdó Bettina

Megérkeznek az elsős hallgatók, vagyis a gólyák  azért, hogy megismerkedjenek az egyetemi élettel. A gólyatábor szerdán kezdődik, délután kettő órától lehet regisztrálni a programokra. Este hétkor lesz a táborverés az udvaron, ez követi a  nyitóünnepség. Este fél kilenctől már a zenéé lesz a főszerep, a jó hangulatról gondoskodik a Summerlove és Csuta.  Csütörtökön délelőtt tíz órakor kezdődik a városi vetélkedő, a  Savaria túra, este héttől pedig ismét koncertekkel kedveskednek az érdeklődőknek. Fellép a Zaporozsec, a Punanny Massif és éjféltől lesz gólyabuli is. A péntek a játékokról szól: szabadidős programok, vetélkedők és sportversenyek várják a gólyákat.  Este színpadra áll a Humanoid, a Tohu Bohu, valamint  a Copy Con. A negyedik nap sporttal indul, vízi focibajnokságot és egyéb vetélkedőket rendeznek, majd újra zenével ér véget: Lunchbox, Kerozin is szerepel a kínálatban. Éjfélkor lesz a tábor zárása el Jimmyvel. A tábor szervezői a zene miatt a közelben élők megértését kérik.

A gólyatábor idén is remek lehetőség arra, hogy az elsősök megismerhessék csoporttársaikat, felfedezhessék a város legjobb helyeit és jókat bulizhassanak. Az egyelőre ismeretlen helyen nem hagyják magukra az újakat, "gólyapásztorok" terelgetik őket a nap 24 órájában. A gólyatáborban való részvétel a maradandó élmények mellett azért is fontos, mert információkhoz lehet jutni a tanulmányokról és az egyetemi életről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!