Hírek

2012.10.09. 15:08

Kiderült, ki lett a hónap orvosa és a hónap asszisztense

Szombathely - Szeptemberben A hónap orvosa dr. Beke Katalin körmendi háziorvos, A hónap asszisztense pedig Poller Mária lett.

Bajdó Bettina

Szeptemberben is vártuk olvasóink ajánlásait és szavazatait az Emberséggel az egészségért című sorozatunkban. A kezdeményezésünk során bemutatjuk az egészségügyi dolgozók helyzetét, munkáját, azt, hogy miként és milyen körülmények között gyógyítanak a mindennapokban. Kíváncsiak vagyunk, hogy kik azok, akik segítő kezet nyújtottak önöknek a bajban.

Voksolni az elmúlt héten az újságban található szavazószelvényen és internetes oldalunkon lehetett. Akárcsak az elmúlt hónapokban, úgy szeptemberben is rengeteg ajánlás és voks érkezett a jelöltekre. Olvasóink szavazatai alapján szeptemberben A hónap orvosa dr. Beke Katalin körmendi háziorvos lett. Második helyen dr. Kis Judit, a harmadik helyen dr. Sterba Gizella végzett. A beérkezett szavazatok alapján A hónap ápolójaasszisztense címet Poller Mária, a Markusovszky kórház szülészet-nőgyógyászati osztályának ápolója nyerte el. A második helyen Riczuné Varga Kornélia, a harmadikon pedig Stipkovits Ferencné végzett.

A hónap nyerteseiről, életükről, mindennapjaikról, valamint arról, hogy miért ezt a szakmát választották, hétvégi lapszámunkban bővebben is olvashatnak majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!