Hírek

2012.11.13. 11:01

A hónap orvosa, asszisztense: kiderült, hogy kik lettek a nyertesek

Szombathely - Októberben A hónap orvosa dr. Sterba Gizella sárvári háziorvos, A hónap asszisztense pedig Riczuné Varga Kornélia lett.

Bajdó Bettina

Októberben is vártuk olvasóink ajánlásait és szavazatait az Emberséggel az egészségért című sorozatunkban. A kezdeményezésünk során bemutatjuk az egészségügyi dolgozók helyzetét, munkáját, azt, hogy miként és milyen körülmények között gyógyítanak a mindennapokban. Kíváncsiak vagyunk, hogy kik azok, akik segítő kezet nyújtottak önöknek a bajban.

Voksolni az elmúlt héten az újságban található szavazószelvényen és internetes oldalunkon lehetett. Akárcsak az elmúlt hónapokban, úgy októberben is rengeteg ajánlás és voks érkezett a jelöltekre. Olvasóink szavazatai alapján októberben A hónap orvosa dr. Sterba Gizella sárvári háziorvos lett. Második helyen dr. Grastyán Katalin, a harmadik helyen dr. Csejtei András végzett. A beérkezett szavazatok alapján A hónap ápolója/asszisztense címet Riczuné Varga Kornélia sárvári asszisztens nyerte el. A második helyen Békési Gáborné, a harmadikon pedig Pethő Lajosné végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!