Hírek

2013.04.02. 11:05

Szemétgyűjtési akció

Vas megye - A Magyar Közút igazgatóságán szerdán még jelentkezhetnek, akik szeretnének részt venni az április 22-ei szemétgyűjtési akción.

Kiss Tamás

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kilencedik alkalommal tartja meg hagyományos országos szemétgyűjtő akcióját, április 22-én. A Föld Napja alkalmából szervezett eseményre ismét több tízezer fő jelentkezését várja a társaság. A Magyar Közút egész évben végzett út menti szemétszállítási munkáját, sajnos minden évben szélmalomharc jellemzi, az illegális szemétlerakók nap mint nap szaporodnak. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. már csak ezért is várja az egyénileg és csoportosan jelentkezőket, egyúttal számít az önkormányzatok, civil szervezetek, iskolák és baráti társaságok csatlakozására is. A közútkezelő főszervezőként, az esemény gazdájaként minden csatlakozó számára térítés nélkül biztosít kesztyűt, láthatósági mellényt és zsákokat, gondoskodik az összegyűjtött hulladék elszállításáról is. Az utak menti szemétszedéshez a cég szakmai felügyeletet is biztosít. A jelentkezéseket április 3-ig várja a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a megyei igazgatóságain.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!