Hírek

2013.08.23. 17:55

Az LMP a vásárban

Schiffer András országgyűlési képviselő, az LMP társelnöke pénteken vitázott, köszöntött, „villámkarneválozott” és fórumot tartott Vas megyében.

Ölbei Lívia

A kőszegi Tranzit-fesztiválon másfél óráig bírta a közönség Rogán Antal és Schiffer András „pergő vitáját”, amely a két párt között feszülő alap-ellentmondásokat hozta felszínre; például az adózási politikát vagy ország európai pozícióinak megerősítését illetően. A hírt maga Schiffer András hozta pénteken délután Szombathelyre, a Fő téri Császárkőhöz: a 101 éves holokauszt-túlélő, Spiegler Elemér köszöntése után az LMP társ-elnöke villámlátogatást tett a karneválon.

Elöl: Horváth Zoltán és Schiffer András a karneváli forgatagban (Fotó: Ohr Tibor)

Két dobpergés között megismételte: az elmúlt 25 év politikai elitjét „ideje eltakarítani”, az LMP pedig „azoknak adhat politikai hajlékot, akik sem az Orbán-, sem a Bajnai-Gyurcsány-rezsimből nem kérnek”.

Schiffer András ezután Celldömölkre indult, ahol fórumra hívta az érdeklődőket. Mint mondta, a 2010-es parlamenti választásokon az LMP jó szerepelt a városban, azóta viszont nem sikerült erősödnie, ezért tartotta fontosnak, hogy – ha már a megyében jár – Cellbe is ellátogasson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!