Hírek

2013.08.09. 22:00

Rendkívüli közgyűlés Körmenden

Rendkívüli közgyűlést tartott Körmend képviselő testülete. Egyebek között döntöttek a Rázsó szakközépiskola új intézményvezetőjének támogatásáról.

Kozma Gábor

A képviselő-testület tagjai módosították a Városgondnokság alapító okiratát, amelynek nyomán az önkormányzati cég társasházkezelői tevékenységet is folytathat a jövőben. Ennek kapcsán egyrészt elláthatja azon társasházak képviseletét és ügyvezetését, amelyekben önkormányzati lakások vagy üzletek is vannak, másrészt ezzel bevételeit is növelheti. A társasházak működésével kapcsolatosan is rendezettebb viszonyokat teremthet ez a tevékenysége a Városgondnokságnak. A kempingszolgáltatás felvétele a tevékenységi körbe ugyancsak indokolt, mégpedig a Bárkaház működtetése kapcsán.

A Rázsó Imre Szakközépiskola intézményvezetői munkakör betöltésére kiírt pályázati eljárásban a képviselők a nemzeti köznevelésről szóló törvényben biztosított véleményezési jogukkal élve úgy döntöttek, hogy Varga Zoltánné pályázatát támogatják. Ezzel egyidőben s javasolják intézményvezetői megbízását a Klebelsberg Intézményfenntartó Központnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!