Hírek

2013.11.13. 16:55

Szociális intézményekben dolgozókat díjaztak

Szombathely - A szociális munka napja alkalmából díjazta dolgozóit a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság.

Rózsa Melinda

November 12. a szociális munka napja, ez alkalomból - bár egy nappal később - tizennégy szociális területen dolgozó szakember vehetett át kitüntetést munkáltatójától, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Vas Megyei Kirendeltségétől.

A szervezet Vas megyében 1100 főt foglalkoztat, és 2400 felnőtt és gyermek ellátását végzik.

A megyeházán rendezett díjátadón részt vett és köszöntőt mondott Kovács Ferenc, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke, dr. Puskás Tivadar szombathelyi polgármester, Ágh Ernőné, a Vas Megyei Kormányhivatal főigazgatója, dr. Huszár Lilla, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság igazgatója és Gulyásné dr. Kovács Erzsébet, a főigazgatóság intézményirányítási főosztályvezetője. A díjazottakat intézményeik igazgatói is köszöntötték.

A feladat, amit a szociális területen dolgozók teljesítenek, számukra nem csak munka és pénzkereset, hanem elhivatottság is - fogalmazott Ágh Ernőné.

A kitüntetettek: Hollósiné Illés Andrea (Ernuszt Kelemen Gyermekvédelmi Intézmény), Móritzné Prisznyák Judit (Vas Megyei Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat, Gyermekotthon és Általános Iskola), Császárné Cserkuti Mónika (Vas Megyei Szakosított Otthon Ivánc), Varga Annamária (Vas Megyei Szakosított Otthon Ivánc), Vargáné Piri Erzsébet (Vas Megyei Idősek Otthona Táplánszentkereszt), Béry Annamária ( Vas Megyei Idősek Otthona és Gondozóháza Vasvár), Alapi Ernőné (Vas Megyei Idősek Otthona Hegyfalu), Kristóf Józsefné (Vas Megyei Pszichiátriai Betegek Otthona Sajtoskál), Szabó Györgyné ( Értelmi Fogyatékosok Otthona Csákánydoroszló), Bartók Lászlóné (Pszichiátriai Betegek Otthona Szentgotthárd), Bődiné Kovács Éva ( Vas Megyei Időskorúak Szociális Intézete Acsád), Jankó Sándorné (Vas Megyei Szakosított Szociális Intézet Szombathely), Tavasz Vilmosné ( Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Vas Megyei Kirendeltsége), Farkas Viktória ( Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Vas Megyei Kirendeltsége).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!