Hírek

2014.03.17. 15:48

Fehérné Molnár Beáta lett 2014 február hónap tanára Vas megyében

Olvasóink szavazataikkal megválasztották február hónap tanárát.

Fehérné Molnár Beáta, a szombathelyi Neumann János Általános Iskola oktatója lett 2014 február hónap tanára Vas megyében, aki az olvasói szavaztatok 34,90%-át szerezte meg. A második helyezett Zolnai Attila lett Bobáról a Napsugár Általános Iskolából, ő 22,75%-ot gyűjtött. A harmadik helyet Ecker Éva szerezte meg Szombathelyről. Éva a Kanizsai Dorottya Gimnáziumban tanít és a szavazatok 6,67%-át tudhatja magáénak.

Fehérné Molnár Beáta 1988-ban végzett Szombathelyen történelem és rajz szakon, ám közben a tanító szakot is elvégezte.

– Mindig is gyerekekkel szerettem volna foglalkozni. A diploma megszerzése óta dolgozom a Neumann János Általános Iskolában. Húsz évig napközis tanító voltam és a napközis munkacsoport vezetője, s közel hat éve vagyok délelőtti tanító. A harmadik illetve negyedik osztályosokat tanítom – mondta el február hónap tanára.

– Nem tartom magam szigorú tanárnak, de annál inkább következetesnek. Úgy gondolom, hogy megértem a gyerekeket, s jó hangulatban telnek az óráim – tette hozzá Beáta.

– Nagyon meglepődtem, hogy jelelöltek erre a címre, de még inkább, amikor a szülőktől megtudtam, hogy én lettem február hónap tanára. Azt gondolom ez egy nagyon jó visszaigazolás. Eszerint jó úton haladok – emelte ki a tanító.

Nagyon köszönjük Olvasóinknak, hogy hónapról-hónapra jelentős mennyiségű oktatót jelölnek és a sok szavazat segítségével még komolyabb rangot adnak felhívásunknak.

2014 március hónap tanárát 2014 április 1-én 9 órától 2014 április 8-án 9 óráig lehet majd ajánlani és a javasolt tanárokra egészen 2014 április 15-én 9 óráig lehet majd szavazni.

A hónap tanárai közül 2014-ben megválasztjuk az év tanárát, aki párjával egy wellness hétvégén vehet majd részt a nyári szünetben

A hónap tanárai Vas megyében:

2013 szeptember hónap tanára: Dénes András László

2013 október hónap tanára: Szinetárné Márkus Teréz

2013 november hónap tanára: Kovács Kata

2013 december hónap tanára: Dr. Bíroné Németh Paula

2014 január hónap tanára: Szájer Istvánné

2014 február hónap tanára: Fehérné Molnár Beáta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!