Hírek

2014.07.16. 13:40

A hivatal tetején

Celldömölk - A közigazgatási rendszer átalakítása tette szükségessé a városháza tetőterének beépítését: a járási hivatal beköltözésével és a körjegyzőség kialakításával bővült a létszám.

Ölbei Lívia

Az új, korszerű – építészetileg is izgalmas – városházát 2010-ben adták át. A tetőtér beépítésére akkor nem volt szükség, bár az épületet úgy alakították ki, hogy a szükséges munkákat bármikor elvégezhessék. A közigazgatás átszervezésével eljött az idő: a vasi kormányhivatal celli járási hivatala beköltözött a városházára, a körjegyzőség kialakításával szintén itt intézik további hét település ügyeit. A korábbi 50 fő helyett most hetvenen dolgoznak az épületben: több helyre van szükség.

A tetőtér beépítése – a frissen birtokba vett négy iroda és egy tárgyaló kialakítása, összesen mintegy 108 négyzetméternyi területen – 15 millió forintba került, a költségeket 56 százalékban a vasi kormányhivatal, 44 százalékban a celli önkormányzat állta. Fehér László polgármester a szerdai bejáráson hangsúlyozta: örömmel tölti el, hogy a kormányhivatal és az önkormányzat összefogása gyorsan eredményt hozott. Külön köszönetet mondott Ágh Ernőné főigazgatónak és Harangozó Bertalan kormánymegbízottnak az együttműködésért. Gecse József, a celli járási hivatal vezetője ugyancsak fontosnak tartja a beruházást. A kormányablakot szintén a városházán alakítják ki

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!