Hírek

2015.05.08. 07:37

Nyugdíjasokat köszöntött a katasztrófavédelem

Május 7-én tartotta ez évi nyugdíjas találkozóját a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A hagyományokhoz hűen az igazgatóság vezetői ebben az évben is köszöntötték nyugdíjasaikat. Erdélyi Krisztián tűzoltó ezredes, megyei igazgató rövid tájékoztatót tartott a megyei igazgatóság elmúlt évben bekövetkezett személyi és szervezeti változásairól, valamint kitért a tavalyi évben elért eredményekre is.

Ezt követően Dóró János nyugállományú tűzoltó ezredes, volt megyei parancsnok vette át a szót. A jelenlevők nevében megköszönte a meghívást, örömét fejezte ki, hogy ismét viszont láthatja egykori kollegáit, majd elmesélte, hogyan került kapcsolatba a tűzoltósággal, és milyen életutat járt be a szervezet kötelékében.

A következőkben Erdélyi Krisztián tűzoltó ezredes felköszöntötte a volt parancsnokot, aki május 16-án ünnepli 90. születésnapját, az igazgatóság állománya nevében további jó egészséget kívánt.

A rendezvény kötetlen beszélgetéssel, a régmúlt idők történéseinek felelevenítésével, az emlékek felidézésével folytatódott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!