Hírek

2015.08.29. 06:41

Rendőrségi hírek Vas megyéből

Az elmúlt 24 órában történt.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Vasúti Alosztályának járőrei, valamint a helyi rendőrök igazoltattak egy, illetve hat külföldit 2015. augusztus 28-án a szombathelyi vasútállomáson, továbbá az autóbusz állomáson. Az intézkedéskor megállapították, hogy az egy afgán és a hat pakisztáni állampolgár nem tudta igazolni magyarországi tartózkodásának jogszerűségét és mindannyian Ausztriába akartak továbbutazni. A rendőrök a bevándorlókat előállították és ellenük tiltott határátlépés kísérlete miatt szabálysértési eljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Egy polgárőr kérte a rendőrség segítségét 2015. augusztus 29-én Szombathelyen, mert az egyik forgalmas csomópontnál verekedés volt. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a 40 éves B. Gáspár előzetes szóváltás után bántalmazott egy környékbeli lakost, aki ennek következtében megsérült. A rendőrök a férfit elfogták, előállították és kihallgatták. Ellene garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!