Hírek

2015.12.07. 12:49

A tűzoltókhoz került a Mikulás Kupa vándorserlege

Az idei alkalommal, december 4-én immár negyedik alkalommal rendezte meg a RÁCS SE a hagyományos Mikulás Kupát. A vándorserleget ezúttal a tűzoltók hozták haza.

A Szombathelyi Büntetés-végrehajtási Intézetben megrendezett IV. Mikulás Kupán öt csapat mérte össze ügyességét, köztük tűzoltók, rendőrök és a büntetés-végrehajtási intézet dolgozói.

A verseny során játékos sorverseny keretében különféle ügyességi feladatokat kellett végrehajtani a csapatoknak. Egyik feladatban azt mérte fel a zsűri, milyen a gyors és szakszerű labdavezetés, ha bólyák között szlalomozva kell végrehajtani, másik esetben ping-pong labda fújásban mérték össze elszántságukat a csapatok, majd a focitudás került előtérbe a kapura rúgásoknál, mindezek mellett a feladatok között szerepelt a labdával célbadobás, mikulással kapcsolatos tesztlap kitöltése, továbbá számos egyéb vicces feladatban is jól kellett teljesíteniük a csapatoknak ahhoz, hogy megnyerjék a vándorkupát.

Fotó: Unger Petra

A jó hangulatú, játékos megmérettetésen immár második alkalommal bizonyult a leggyorsabbnak és legügyesebbnek a Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság csapata – Horváth Sándor c. tű. ftőrm., Derdák Tamás c. tű. ftőrm., Antal András c. tű. ftőrm., Herczeg Szabolcs c. tű. tőrm. –, így ők állhattak fel a dobogó legfelső fokára és hozhatták haza a vándorkupát.

Ezúton is gratulálunk nekik!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!