Hírek

2016.01.22. 16:42

Segítsünk megtalálni: féltestvérét keresi az olaszfai nő

Olaszfa - Az 54 éves Gellérfi Zsuzsanna Olaszfán él, nemrég tudta meg, hogy valahol Vác környékén él egy féltestvére. Zsuzsa nagyon szeretné megismerni, ehhez a közösségi oldalon kért segítséget.

Vadas Krisztina

Habár Gellérfi Zsuzsannát meglepetésként érte a hír, hogy él valahol egy féltestvére, mégsem lepődött meg annyira: édesapja, Gellérfi József bohém ifjú volt. Mivel ő sajnos ma már nem él, Zsuzsa nem tudja személyesen megkérdezni tőle, ki is lehet a testvére, ugyanis apjuk az évek során sem neki, sem öccsének nem említette, hogy él valahol egy féltestvérük.

Fotó: Gellérfi Zsuzsanna

Zsuzsa körülbelül egy éve, édesapja testvérétől értesült arról, hogy Vác környékén él egy nő, akivel közös apától származnak. Feltételezi, hogy ő sem tudta sokáig, ki az édesapja, valószínűleg csak felnőttkorában tudta kideríteni, sőt meglehet, hogy még József sem tudott arról, hogy él valahol egy lánya. Mindezt Zsuzsa is csak elmondásból tudja: egy nap ugyanis a féltestvére felkereste az édesapjukat, és mikor a férfi ajtót nyitott neki, tudta, hogy a lánya, mert teljesen úgy nézett ki, mint Zsuzsa - ezt mesélte József testvére.

Zsuzsa nagyon szeretné megismerni féltestvérét, akinek egyelőre még a nevét sem tudja. De laknak rokonai Dunakeszin, így bízik abban, hogy a közösségi oldalra kitett felhívás a megosztások révén eljut hozzá, és magára ismer. Szeretne tőle bocsánatot kérni apja nevében is, hogy eddig nem ismerték egymást, sőt nem is tudtak a létezéséről.

Zsuzsa persze azzal is számol, mi van, ha a testvére nem szeretne vele találkozni, de bízik benne, hogy boldog lesz a történetük vége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!