Hírek

2016.02.29. 08:12

Kedden kezdhetik a sátorépítést - Rendkívüli testületi ülés Körmenden, délután lehet egyeztetés a táborról Szentgotthárdon

Körmend, Szentgotthárd - Nincs mozgás a Körmendi Rendészeti Szakközépiskolánál, és Szentgotthárdon sem, még nem épülnek a sátrak.

Bakos Ágnes

Rendkívüli testületi ülést tartanak hétfő délelőtt Körmenden, a téma a migráció, délre ígért tájékoztatást az önkormányzat sajtóreferense.

Szentgotthárdra, úgy értesültünk, hétfő délutánra várják a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal munkatársat egyeztetésre.

A hétvégi információink szerint ismét befogadópontokat alakítanak menekültek, illegális migránsok elhelyezésére Körmenden és Szentgotthárdon.

Hétfő reggel csend volt és eső, nincs nyoma építkezésnek, készülődésnek a két vasi városban, ahol ősszel álltak sátortáborok. Információink szerint, hétfő és kedd helyett, kedden és szerdán épülhetnek a táborok.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!